Од Викиречник

Меѓународен[уреди]

⛢

Симбол[уреди]

  1. (астрон., астрол.) планетата Уран
  2. (алхем.) елементот платина

Синоними[уреди]

[1]:

Сродни поими[уреди]

Планетарни симболи
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·