Придонеси на корисникот

Прејди на: содржини, барај
Оваа IP-адреса е моментално глобално блокирана. Подолу е наведен најновиот дневнички запис:
  • 12:36, 13 март 2017: Savh (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 54.204.0.0/16 (истекува на 13 јуни 2017 во 11:36 ч., само анонимни) (Cross-wiki spam: spambot: Excessive spam & other abuse from this IP range allocated to a webhosting provider. Should you be affected by this block, please contact us. Amazon web services.)
Пребарување на придонеси
 
 
      
   

Не се пронајдени промени што одговараат на овој критериум.