Од Викиречник

Меѓународен[уреди]

♀

Симбол[уреди]

  1. (астрон., астрол.) планетата Венера
  2. (биол.) женски род
  3. (алхем.) планетарниот метал бакар

Антоними[уреди]

[2]:

Сродни поими[уреди]

Планетарни симболи
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·