лично име

Од Викиречник
Википедија на јазик има статија за:

Македонски[уреди]

Именка[уреди]

  1. Име на лице, најчесто дадено при раѓање од страна на родителите односно кумот. Под ова име се водат личните документи на лицето.


Синоними[уреди]

Поврзани термини[уреди]

Превод[уреди]

Предлошка:trans-top

Предлошка:trans-mid

Предлошка:trans-bottom

Види[уреди]