Прејди на содржината

Категорија:Мандарински лични именки

Од Викиречник

Мандарински лични именки, подредени по системот пинјин со тонски броеви. Традиционалните и упростените форми следат по пинјинската ставка (ако ја има). Сите ставки во оваа категорија треба да се внесуваат преку Шаблон:cmn-proper. Ако ставката се јави под ?, тоа значи дека таа нема параметар за сортирање со пинјин со тон.

Страници во категоријата „Мандарински лични именки“

Оваа категорија содржи само една страница.