1000000000

Од Викиречник

Македонски[уреди]

1000000000 или билион или милијарда множина: билион-и или милијарда-и

Читање и изговор[уреди]

Читање: би'|ли|он /bi'|li|on/ (|=поделба на слогови, '=акцент)
Рима: -илион

Значење[уреди]

  1. Арапски број билион.

Етимологија[уреди]

Потекло[уреди]

Извори[уреди]