диња

Од Викиречник
Македонија Македонски

диња ж

Превод на други јазици[уреди]

 • Албански:
 • Англиски: melon
 • Арапски:
 • Босански:
 • Бугарски:
 • Германски:Melone
 • Грчки:
 • Италијански: melone
 • Јапонски:
 • Каталонски: meló
 • Кинески:
 • Окситански: melon
 • Полски:
 • Португалски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Украински:
 • Француски: melon
 • Хрватски:
 • Шведски:
 • Шпански: melón