Грешка при создавањето на сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Вашата IP-адреса е опсег кој е блокиран на сите Викимедиини викија.

Блокот го зададе Jon Kolbert (meta.wikimedia.org). Наведената причина гласи Open Proxy: Webhost: Contact stewards if you are affected .

  • Почеток на блокот: 21:03, 23 јули 2019
  • Истек на блокот: 21:03, 23 јануари 2021

Вашата тековнаж IP-адреса е 3.228.10.64, а блокираниот опсег е 3.228.0.0/16. Наведете ги сите гореприкажани сознанија ако сакате да поднесете жалба.

Доколку сметате дека сте блокирани по грешка, можете дополнителни информации и напатствија ќе најдете на глобалното правило „Без отворени застапници“. Во спротивно, за да поразговарате за блокот, поставете барање за разлгедување на Мета или пак пишете е-пошта на OTRS-редицата на надзорниците на stewards@wikimedia.org, вклучувајќи ги горенаведените поединости.

Назад на Главна страница.