Најмногу врски до категории

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Подолу се прикажани до 50 ставки во опсег од 1 до 50.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Именки‏‎ (768 членови)
 2. Француски зборови‏‎ (395 членови)
 3. Англиски‏‎ (351 член)
 4. Каталонски‏‎ (333 членови)
 5. Шпански‏‎ (331 член)
 6. Придавки‏‎ (265 членови)
 7. Германски‏‎ (227 членови)
 8. Италијански‏‎ (223 членови)
 9. Окситански‏‎ (203 членови)
 10. Украински‏‎ (195 членови)
 11. Полски‏‎ (192 членови)
 12. mk:Држави‏‎ (139 членови)
 13. Скратеници‏‎ (133 членови)
 14. Рими‏‎ (100 членови)
 15. лични имиња‏‎ (99 членови)
 16. Иницијализми‏‎ (89 членови)
 17. населени места‏‎ (88 членови)
 18. Македонски‏‎ (80 членови)
 19. женски лични имиња‏‎ (74 членови)
 20. унгарски зборови‏‎ (73 членови)
 21. mk:Азбука‏‎ (64 членови)
 22. Храна‏‎ (60 членови)
 23. Унгарски‏‎ (57 членови)
 24. Лични имиња‏‎ (54 членови)
 25. mk:лични имиња, машки‏‎ (50 членови)
 26. Шаблони за јазици‏‎ (48 членови)
 27. Турски‏‎ (42 членови)
 28. Вавилон - Корисници по јазик‏‎ (42 членови)
 29. Италијански зборови‏‎ (39 членови)
 30. Префикси (Македонски)‏‎ (36 членови)
 31. Машки имиња‏‎ (35 членови)
 32. Држави на Европскиот континент‏‎ (35 членови)
 33. Месеци‏‎ (33 членови)
 34. Телекомуникации‏‎ (32 членови)
 35. Медицина‏‎ (31 член)
 36. Села во Република Македонија‏‎ (31 член)
 37. mk:Азбука мали букви‏‎ (31 член)
 38. mk:Азбука големи букви‏‎ (31 член)
 39. Бугарски‏‎ (29 членови)
 40. Градови во Република Македонија‏‎ (27 членови)
 41. Неологизми‏‎ (25 членови)
 42. SI префикси‏‎ (25 членови)
 43. Градови во Европа‏‎ (23 членови)
 44. Придавка‏‎ (23 членови)
 45. Заменки‏‎ (23 членови)
 46. Главни градови‏‎ (23 членови)
 47. Биологија‏‎ (22 членови)
 48. Електроника‏‎ (21 член)
 49. Лични заменки‏‎ (18 членови)
 50. Броеви‏‎ (18 членови)

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).