Наведи гласови: Wikimedia Board of Trustees Election, 2011

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Од сите подобни гласачи, гласале вкупно 0.

Дадени се вкупно 0 гласови. Од нив, 0 се отфрлени бидејќи лицето гласало повторно, а 0 се поништени.

Прикажи записи по страница
Време Име Домен
Нема исход