Безбедно гласање

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Подолу е наведен списокот на гласања.

Име Почетен датум Завршен датум  
Test vote 12:00, 8 април 2009 12:00, 10 април 2009
Wikimedia license update vote 2009 12:00, 12 април 2009 12:00, 3 мај 2009
Wikimedia Board of Trustees Election, 2009 12:00, 28 јули 2009 23:59, 10 август 2009
Wikimedia Board of Trustees Election, 2011 00:00, 29 мај 2011 23:59, 12 јуни 2011
Personal image filter referendum, 2011 00:00, 15 август 2011 23:59, 30 август 2011
Wikimedia Foundation Elections 2013 00:00, 8 јуни 2013 23:59, 22 јуни 2013