Разговор за категорија:Сите јазици

Содржината на страницата не е поддржана на други јазици.
Од Викиречник

Јас Родең: 17-04-1989Год. С.ОТишаңи Дебар Го Ополңомошңувам Мојот Татко. Егрја Абазовски 18-12-1963год. За Добивање Увереңије за Слбодңа Брачңа Состојба,Поради Стапување во Брак Со: Саңдра Роггең 04-04-1993год. Барател: Ермиң Абазовсқи