Предлошка:delete

Од Викиречник
Оваа страница е номиниран за брзо бришење.
Причината е "{{{1}}}". Ако не се согласувате со неговите брзо бришење, ве молиме објаснете зошто на неговата страница за разговор. Ако оваа страница очигледно не ги исполнува критериумите за брзо бришење, или имате намера да го поправам, ве молиме отстранете ова известување, но не се отстрани овој коментар од една страница, која сами сте ја креирале.

Администратори, не заборавајте да проверите дали нешто поврзано со ова и историјата на страницата (последен уреди) пред бришење.