ММФ

Од Викиречник

Македонски[уреди]

иницијализам


Значење[уреди]

Wikimedia
Wikimedia
Во Википедија има статија за ММФ.

Меѓународен монетарен фонд.


Превод на други јазици[уреди]

 • Албански:
 • Англиски: IMF
 • Арапски:
 • Босански:
 • Бугарски:
 • Германски:
 • Грчки:
 • Италијански:
 • Јапонски:
 • Каталонски:
 • Кинески:
 • Окситански:
 • Полски:
 • Португалски:
 • Руски:
 • Српски: ММФ
 • Украински:
 • Француски: FMI
 • Хрватски: MMF
 • Шведски:
 • Шпански: