Статистика за употреба на алатките

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Следните податоци се меѓускладирани, последен пат подновени во 19:24, 19 октомври 2020. Во меѓускладот се достапни највеќе 5.000 записи.

Табелава прикажува колку корисници ги имаат вклучено алатките на ова вики. За актиен се смета секој корисник кој има направено уредување во последниве 30 дена. Тука не се вбројани статистиките за алатките што стандардно им се вклучени на сите, а може да се водат и алатки кои повеќе не се достапни.

АлаткаБрој на кориснициАктивни корисници
ExpandableTOCСтандарднаСтандардна
HotCat50
dropdown-menus30
UTCLiveClock30
Navigation_popups20
CategoryMaster10