Раководење со филтерот за злоупотреби

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Од последното 1 дејство, 0 (0%) го достигнаа условното ограничување 1.000, и 0 (0%) се совпаѓаат со барем еден од тековно вклучените филтри.

Добре дојдовте на посредникот за раководење со Филтерот за злоупотреби. Филтерот за злоупотреби е автоматизиран програмски механизам за примена на автоматска хевристика врз сите дејства. Овој посредник дава список на утврдени филтри, и истиот овозможува нивно менување.

Сите филтри

Нагодувања
Назнака на филтерот Опис достапен за јавноста Последици Статус Последна промена Видливост
Нема исход