Статистики

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Статистики за страници
Статии4.424
Страници
(Сите страници на викито, вклучувајќи разговорни страници, пренасочувања итн.)
6.435
Подигнати податотеки0
Статистики на уредувања
Број на уредувања од започнувањето на Викиречник50.300
Просечен број на уредувања по страница7,82
Статистики за корисници
Зачленети корисници (список на членови)2.597
Активни корисници (список на членови)
(Корисници кои имаат извршено некое дејство во претходните 30 дена)
6
Ботови (список на членови)9
Администратори (список на членови)2
Администратори на посредникот (список на членови)0
Бирократи (список на членови)0
Надзорници (список на членови)0
Создавачи на сметки (список на членови)0
Увoзници (список на членови)0
Прекувики-увoзници (список на членови)0
Исклучоци од IP-блокирање (список на членови)0
Скривачи (список на членови)0
Проверувачи (список на членови)0
Потврдени корисници (список на членови)0
Други статистики
Зборови во сите содржински страници43.771