Список на глобално блокирани IP-адреси

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Ова е список на сите моментални глобални блокови во дејство. Некои блокови се означени како месно оневозможени: ова значи дека тие важат за други страници, но месниот администратор решил да ги оневозможи на ова вики.

Пребарај глобален блок
(најнови | најстари) Погледајте (понови 50 | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).
 • 01:56, 20 октомври 2020: Sotiale (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 137.101.15.134 (истекува на 22 октомври 2020 во 23:56 ч.) (Cross-wiki abuse)
 • 23:47, 19 октомври 2020: Tegel (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 174.27.212.75 (истекува на 26 октомври 2020 во 21:47 ч., само анонимни) (Cross-wiki abuse)
 • 22:25, 19 октомври 2020: Schniggendiller (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 194.230.147.0/24 (истекува на 19 ноември 2020 во 20:25 ч., само анонимни) (Long-term abuse: please contact stewards@wikimedia.org if you want us to create an account for you)
 • 21:53, 19 октомври 2020: Schniggendiller (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 194.230.147.128/25 (истекува на 19 ноември 2020 во 19:53 ч., само анонимни) (Long-term abuse: please contact stewards@wikimedia.org if you want us to create an account for you)
 • 21:25, 19 октомври 2020: Wim b (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 136.228.206.213 (истекува на 19 април 2021 во 19:25 ч.) (Cross-wiki abuse)
 • 21:04, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 82.193.119.218 (истекува на 19 октомври 2023 во 19:04 ч.) (Open proxy)
 • 21:03, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 47.91.137.211 (истекува на 19 октомври 2023 во 19:03 ч.) (Open proxy)
 • 21:03, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 47.91.107.57 (истекува на 19 октомври 2023 во 19:03 ч.) (Open proxy)
 • 21:03, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 23.129.64.193 (истекува на 19 октомври 2023 во 19:03 ч.) (Open proxy)
 • 21:03, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 143.202.161.75 (истекува на 19 октомври 2023 во 19:03 ч.) (Open proxy)
 • 21:03, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 103.143.46.27 (истекува на 19 октомври 2023 во 19:03 ч.) (Open proxy)
 • 21:03, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 182.253.169.58 (истекува на 19 октомври 2022 во 19:03 ч.) (Open proxy)
 • 20:45, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 96.113.165.182 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:45 ч.) (Open proxy)
 • 20:45, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 94.73.212.196 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:45 ч.) (Open proxy)
 • 20:45, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 91.237.161.141 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:45 ч.) (Open proxy)
 • 20:45, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 91.212.64.229 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:45 ч.) (Open proxy)
 • 20:45, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 81.201.56.94 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:45 ч.) (Open proxy)
 • 20:45, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 80.234.43.166 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:45 ч.) (Open proxy)
 • 20:45, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 79.106.227.249 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:45 ч.) (Open proxy)
 • 20:45, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 79.1.35.208 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:45 ч.) (Open proxy)
 • 20:45, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 78.29.46.205 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:45 ч.) (Open proxy)
 • 20:45, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 77.87.152.223 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:45 ч.) (Open proxy)
 • 20:45, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 68.15.31.118 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:45 ч.) (Open proxy)
 • 20:45, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 58.185.160.30 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:45 ч.) (Open proxy)
 • 20:45, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 46.29.9.46 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:45 ч.) (Open proxy)
 • 20:45, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 46.16.226.6 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:45 ч.) (Open proxy)
 • 20:45, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 46.146.244.97 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:45 ч.) (Open proxy)
 • 20:45, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 45.4.0.108 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:45 ч.) (Open proxy)
 • 20:45, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 45.234.192.224 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:45 ч.) (Open proxy)
 • 20:45, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 45.225.106.114 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:45 ч.) (Open proxy)
 • 20:45, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 45.179.200.27 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:45 ч.) (Open proxy)
 • 20:45, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 41.76.157.202 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:45 ч.) (Open proxy)
 • 20:45, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 41.60.237.229 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:45 ч.) (Open proxy)
 • 20:45, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 41.60.234.221 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:45 ч.) (Open proxy)
 • 20:45, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 41.221.158.186 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:45 ч.) (Open proxy)
 • 20:44, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 37.53.91.78 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:44 ч.) (Open proxy)
 • 20:44, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 36.94.98.26 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:44 ч.) (Open proxy)
 • 20:44, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 36.90.123.205 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:44 ч.) (Open proxy)
 • 20:44, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 36.89.180.173 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:44 ч.) (Open proxy)
 • 20:44, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 36.89.143.21 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:44 ч.) (Open proxy)
 • 20:44, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 36.67.196.45 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:44 ч.) (Open proxy)
 • 20:44, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 36.66.137.249 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:44 ч.) (Open proxy)
 • 20:44, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 36.37.160.242 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:44 ч.) (Open proxy)
 • 20:44, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 31.134.135.124 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:44 ч.) (Open proxy)
 • 20:44, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 220.133.209.253 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:44 ч.) (Open proxy)
 • 20:44, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 220.132.86.21 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:44 ч.) (Open proxy)
 • 20:44, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 213.32.253.145 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:44 ч.) (Open proxy)
 • 20:44, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 209.91.216.168 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:44 ч.) (Open proxy)
 • 20:44, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 203.150.128.147 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:44 ч.) (Open proxy)
 • 20:44, 19 октомври 2020: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 203.150.128.111 (истекува на 19 октомври 2021 во 18:44 ч.) (Open proxy)
(најнови | најстари) Погледајте (понови 50 | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).