Блокирани корисници

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Најди блокиран корисник
Време и датум Цел Истекува Блокирал Параметри на блокот Причина
18:11, 21 август 2010 Ádmins suck áss (разговор | придонеси) бесконечно Dferg (разговор | придонеси)
  • уредување (на цело вики)
  • создавањето на кориснички сметки е блокирано
  • блокирана е-пошта
  • без можност за уредување на својата разговорна страница
 
18:11, 21 август 2010 The government sucks (разговор | придонеси) бесконечно Dferg (разговор | придонеси)
  • уредување (на цело вики)
  • создавањето на кориснички сметки е блокирано
  • блокирана е-пошта
  • без можност за уредување на својата разговорна страница