Потребни страници

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Список на непостоечки страници со највеќе врски што водат до нив, исклучувајќи страниците до кои водат само пренасочувања. Список на непостоечки страници до кои водат пренасочувања ќе најдете на списокот на прекинати пренасочувања.

Следните податоци се меѓускладирани, последен пат подновени во 19:24, 19 октомври 2020. Во меѓускладот се достапни највеќе 5.000 записи.

Подолу се прикажани до 50 ставки во опсег од 1 до 50.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. МФА‏‎ (329 врски)
 2. Викиречник:Вавилон‏‎ (55 врски)
 3. Викиречник‏‎ (25 врски)
 4. Викиречник:Вовед‏‎ (23 врски)
 5. Викиречник:Вашата прва статија‏‎ (20 врски)
 6. Викиречник:Почетен курс‏‎ (20 врски)
 7. тилда‏‎ (19 врски)
 8. Викиречник:Потпис‏‎ (19 врски)
 9. време‏‎ (15 врски)
 10. година‏‎ (15 врски)
 11. Викиречник:Македонски/Изговор‏‎ (15 врски)
 12. предмет‏‎ (14 врски)
 13. форма‏‎ (14 врски)
 14. Викиречник:Кандидати за избрана збор‏‎ (13 врски)
 15. македонски‏‎ (12 врски)
 16. ‏‎ (12 врски)
 17. ‏‎ (12 врски)
 18. вода‏‎ (11 врска)
 19. географија‏‎ (11 врска)
 20. енциклопедија‏‎ (11 врска)
 21. коска‏‎ (11 врска)
 22. куче‏‎ (11 врска)
 23. нилски коњ‏‎ (11 врска)
 24. оган‏‎ (11 врска)
 25. раѓање‏‎ (11 врска)
 26. снег‏‎ (11 врска)
 27. трева‏‎ (11 врска)
 28. тупаница‏‎ (11 врска)
 29. Викиречник:Вики средба‏‎ (11 врска)
 30. Викиречник:ВикиПроект Одржување‏‎ (11 врска)
 31. Викиречник:Напатствие за листи‏‎ (11 врска)
 32. Викиречник:Начела и напатствија‏‎ (11 врска)
 33. Викиречник:Огласна табла за администратори‏‎ (11 врска)
 34. Викиречник:Помошна табела‏‎ (11 врска)
 35. Викиречник:Потребни статии‏‎ (11 врска)
 36. Викиречник:Прашања за авторски права‏‎ (11 врска)
 37. Викиречник:Ревизија на избрани зборови‏‎ (11 врска)
 38. Викиречник:Селска чешма (Други јазици)‏‎ (11 врска)
 39. Викиречник:Список на администратори‏‎ (11 врска)
 40. Викиречник:Често поставувани прашања‏‎ (11 врска)
 41. Помош:Категорија‏‎ (11 врска)
 42. дожд‏‎ (10 врски)
 43. кревет‏‎ (10 врски)
 44. кромид‏‎ (10 врски)
 45. лисица‏‎ (10 врски)
 46. мелничар‏‎ (10 врски)
 47. наковална‏‎ (10 врски)
 48. нож‏‎ (10 врски)
 49. носорог‏‎ (10 врски)
 50. ноќ‏‎ (10 врски)

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).