Потребни предлошки

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Следните податоци се меѓускладирани, последен пат подновени во 19:38, 22 октомври 2020. Во меѓускладот се достапни највеќе 5.000 записи.

Подолу се прикажани до 50 ставки во опсег од 1 до 50.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Предлошка:nav tabref‏‎ (8 врски)
 2. Предлошка:Babel‏‎ (5 врски)
 3. Предлошка:bot‏‎ (4 врски)
 4. Предлошка:белешки‏‎ (3 врски)
 5. Предлошка:значење‏‎ (3 врски)
 6. Предлошка:изговор‏‎ (3 врски)
 7. Предлошка:превод‏‎ (3 врски)
 8. Предлошка:примери‏‎ (3 врски)
 9. Предлошка:промена‏‎ (3 врски)
 10. Предлошка:-sco-‏‎ (2 врски)
 11. Предлошка:ko‏‎ (2 врски)
 12. Предлошка:nav table‏‎ (2 врски)
 13. Предлошка:shortcut‏‎ (2 врски)
 14. Предлошка:temp‏‎ (2 врски)
 15. Предлошка:trans-bottom‏‎ (2 врски)
 16. Предлошка:trans-mid‏‎ (2 врски)
 17. Предлошка:trans-top‏‎ (2 врски)
 18. Предлошка:user en‏‎ (2 врски)
 19. Предлошка:user mk-0‏‎ (2 врски)
 20. Предлошка:етимологиjа‏‎ (2 врски)
 21. Предлошка:фразеологиjа‏‎ (2 врски)
 22. Предлошка:!!‏‎ (1 врска)
 23. Предлошка:"en:fr-adj‏‎ (1 врска)
 24. Предлошка:-mg-‏‎ (1 врска)
 25. Предлошка:@‏‎ (1 врска)
 26. Предлошка:CategoryTOC/tr‏‎ (1 врска)
 27. Предлошка:Emergency-bot-shutoff‏‎ (1 врска)
 28. Предлошка:FAchar‏‎ (1 врска)
 29. Предлошка:Gr.‏‎ (1 врска)
 30. Предлошка:Hanja ref‏‎ (1 врска)
 31. Предлошка:Infobox Former Country‏‎ (1 врска)
 32. Предлошка:NUMBEROFVIEWS‏‎ (1 врска)
 33. Предлошка:RUchar‏‎ (1 врска)
 34. Предлошка:SommaireDeveloppable‏‎ (1 врска)
 35. Предлошка:User UTC+1‏‎ (1 врска)
 36. Предлошка:User info‏‎ (1 врска)
 37. Предлошка:babel-6‏‎ (1 врска)
 38. Предлошка:both‏‎ (1 врска)
 39. Предлошка:br‏‎ (1 врска)
 40. Предлошка:ca‏‎ (1 врска)
 41. Предлошка:cmn‏‎ (1 врска)
 42. Предлошка:co‏‎ (1 врска)
 43. Предлошка:diacritics/mk‏‎ (1 врска)
 44. Предлошка:dot‏‎ (1 врска)
 45. Предлошка:eu‏‎ (1 врска)
 46. Предлошка:interwiktionary‏‎ (1 врска)
 47. Предлошка:io‏‎ (1 врска)
 48. Предлошка:jазик ----‏‎ (1 врска)
 49. Предлошка:lang:ar‏‎ (1 врска)
 50. Предлошка:mi‏‎ (1 врска)

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).