Потребни податотеки

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Следните податоци се меѓускладирани, последен пат подновени во 21:43, 25 јули 2021 г. Во меѓускладот се достапни највеќе 5.000 записи.

Следниве податотеки се користат, но не постојат. Податотеките од други складишта може да се наведени дури и ако постојат. Таквите ќе бидат поништени од списокот. Покрај ова, страниците што содржат податотеки кои не постојат се наведени на Категорија:Страници со прекинати врски до податотеки.

Подолу се прикажани до 50 ставки во опсег од 1 до 50.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Податотека:Flag of Australia.svg‏‎ (418 врски)
 2. Податотека:Flag of Canada.svg‏‎ (418 врски)
 3. Податотека:Flag of the United States.svg‏‎ (418 врски)
 4. Податотека:Flag of the United Kingdom.svg‏‎ (417 врски)
 5. Податотека:Flag of France.svg‏‎ (397 врски)
 6. Податотека:Flag of Catalonia.svg‏‎ (333 врски)
 7. Податотека:Flag of Spain.svg‏‎ (330 врски)
 8. Податотека:Flag of Italy.svg‏‎ (263 врски)
 9. Податотека:Wikipedia.png‏‎ (246 врски)
 10. Податотека:Flag of Germany.svg‏‎ (240 врски)
 11. Податотека:Flag of Occitania.svg‏‎ (203 врски)
 12. Податотека:Flag of Ukraine.svg‏‎ (195 врски)
 13. Податотека:Flag of Poland.svg‏‎ (192 врски)
 14. Податотека:Flag of Hungary.svg‏‎ (130 врски)
 15. Податотека:Template-info.png‏‎ (106 врски)
 16. Податотека:Flag of Macedonia.svg‏‎ (87 врски)
 17. Податотека:Wikipedia-logo-en.png‏‎ (82 врски)
 18. Податотека:Flag of North Macedonia.svg‏‎ (66 врски)
 19. Податотека:Flag of Turkey.svg‏‎ (59 врски)
 20. Податотека:Flag of Bulgaria.svg‏‎ (54 врски)
 21. Податотека:Redirectltr.png‏‎ (30 врски)
 22. Податотека:Commons-logo.svg‏‎ (15 врски)
 23. Податотека:Flag of Denmark.svg‏‎ (15 врски)
 24. Податотека:Loudspeaker red.svg‏‎ (15 врски)
 25. Податотека:Flag of Vatican.svg‏‎ (14 врски)
 26. Податотека:Flag of the Vatican City.svg‏‎ (14 врски)
 27. Податотека:Redirect arrow without text.svg‏‎ (14 врски)
 28. Податотека:Flag of the Basque Country.svg‏‎ (12 врски)
 29. Податотека:Wikimedia-logo.svg‏‎ (12 врски)
 30. Податотека:Facebook icon.svg‏‎ (11 врска)
 31. Податотека:Flag of Japan.svg‏‎ (11 врска)
 32. Податотека:Twitter.svg‏‎ (11 врска)
 33. Податотека:Miecze.svg‏‎ (10 врски)
 34. Податотека:Ambox notice.png‏‎ (9 врски)
 35. Податотека:At sign.svg‏‎ (9 врски)
 36. Податотека:HSVissteduatt.svg‏‎ (9 врски)
 37. Податотека:HSstudent.svg‏‎ (9 врски)
 38. Податотека:Imbox notice.png‏‎ (9 врски)
 39. Податотека:P linguistics.svg‏‎ (9 врски)
 40. Податотека:RU Wiki FLP icon.svg‏‎ (9 врски)
 41. Податотека:Replacement filing cabinet.svg‏‎ (9 врски)
 42. Податотека:Text-x-generic with pencil-2.svg‏‎ (9 врски)
 43. Податотека:Flag of Russia.svg‏‎ (8 врски)
 44. Податотека:Wikibooks-logo.svg‏‎ (8 врски)
 45. Податотека:Wikipedia-logo.png‏‎ (8 врски)
 46. Податотека:Crystal Clear action run.svg‏‎ (7 врски)
 47. Податотека:Flag of Iran.svg‏‎ (7 врски)
 48. Податотека:Flag of the Republic of Macedonia.svg‏‎ (7 врски)
 49. Податотека:Padlock.svg‏‎ (7 врски)
 50. Податотека:Wikiquote-logo.svg‏‎ (7 врски)

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).