Потребни категории

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Следните податоци се меѓускладирани, последен пат подновени во 19:39, 25 октомври 2020. Во меѓускладот се достапни највеќе 5.000 записи.

Подолу се прикажани до 50 ставки во опсег од 1 до 50.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Скратеници‏‎ (133 членови)
 2. Иницијализми‏‎ (89 членови)
 3. унгарски зборови‏‎ (73 членови)
 4. Храна‏‎ (60 членови)
 5. Вавилон - Корисници по јазик‏‎ (42 членови)
 6. Телекомуникации‏‎ (32 членови)
 7. SI префикси‏‎ (25 членови)
 8. Градови во Европа‏‎ (23 членови)
 9. Придавка‏‎ (23 членови)
 10. Биологија‏‎ (22 членови)
 11. Електроника‏‎ (21 член)
 12. Информатика‏‎ (11 член)
 13. Викиречник:Заедница‏‎ (10 членови)
 14. Шаблони за Викиречник‏‎ (10 членови)
 15. Column templates‏‎ (9 членови)
 16. Именски изрази‏‎ (9 членови)
 17. Англицизми‏‎ (7 членови)
 18. Шаблони за род и број‏‎ (7 членови)
 19. Јапонски шаблони‏‎ (6 членови)
 20. Ботаника‏‎ (5 членови)
 21. Заштитени шаблони‏‎ (5 членови)
 22. Физика‏‎ (5 членови)
 23. Шаблони за внатрешни врски‏‎ (5 членови)
 24. Јапонски канџи‏‎ (4 членови)
 25. Дополнителни шаблони‏‎ (4 членови)
 26. Економија‏‎ (4 членови)
 27. Жители на држави‏‎ (4 членови)
 28. Корејски ханџи‏‎ (4 членови)
 29. Области во Република Македонија‏‎ (4 членови)
 30. Страници за документација на Викиречник‏‎ (4 членови)
 31. Страници со неважечки самозатворени HTML-ознаки‏‎ (4 членови)
 32. Страници со шаблони за наведување со застарени параметри‏‎ (4 членови)
 33. Шаблони за гласање‏‎ (4 членови)
 34. Шаблони за изговор‏‎ (4 членови)
 35. Шаблони за инфлексија‏‎ (4 членови)
 36. Шаблони за секции‏‎ (4 членови)
 37. држави‏‎ (4 членови)
 38. Викиречник:Помош‏‎ (3 членови)
 39. Електротехника‏‎ (3 членови)
 40. Западногермански јазици‏‎ (3 членови)
 41. Topical context labels‏‎ (2 членови)
 42. en:Време‏‎ (2 членови)
 43. Анатомија‏‎ (2 членови)
 44. Анатомија (Старословенски)‏‎ (2 членови)
 45. Англиски зборови‏‎ (2 членови)
 46. Архаизми‏‎ (2 членови)
 47. Башкирски‏‎ (2 членови)
 48. Викиречник:Етимолошки скрипториум‏‎ (2 членови)
 49. Викиречник:Консензус‏‎ (2 членови)
 50. Викиречник:Селска чешма‏‎ (2 членови)

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).