Некатегоризирани преуредувања

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Следните податоци се меѓускладирани, последен пат подновени во 19:24, 19 октомври 2020. Во меѓускладот се достапни највеќе 5.000 записи.

Подолу се прикажани до 50 ставки во опсег од 1 до 50.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Предлошка:!)
 2. Предлошка:(
 3. Предлошка:(!
 4. Предлошка:-bg-
 5. Предлошка:-bs-
 6. Предлошка:-ca-
 7. Предлошка:-cs-
 8. Предлошка:-da-
 9. Предлошка:-de-
 10. Предлошка:-en-
 11. Предлошка:-es-
 12. Предлошка:-eu-
 13. Предлошка:-fa-
 14. Предлошка:-fr-
 15. Предлошка:-hu-
 16. Предлошка:-is-
 17. Предлошка:-it-
 18. Предлошка:-ja-
 19. Предлошка:-ko-
 20. Предлошка:-la-
 21. Предлошка:-mdf-
 22. Предлошка:-mk-
 23. Предлошка:-nl-
 24. Предлошка:-oc-
 25. Предлошка:-pl-
 26. Предлошка:-ru-
 27. Предлошка:-sv-
 28. Предлошка:-th-
 29. Предлошка:-tr-
 30. Предлошка:-uk-
 31. Предлошка:=
 32. Предлошка:Ambox/core
 33. Предлошка:Anontools
 34. Предлошка:Arab
 35. Предлошка:Audio
 36. Предлошка:Audio-IPA/template
 37. Предлошка:Bot
 38. Предлошка:CGraph
 39. Предлошка:CatLink
 40. Предлошка:Clear
 41. Предлошка:DIRMARK
 42. Предлошка:Date
 43. Предлошка:Etyl
 44. Предлошка:Etyl/languages
 45. Предлошка:Etyl/sub-languages
 46. Предлошка:Etym
 47. Предлошка:Fmbox
 48. Предлошка:Gnunote
 49. Предлошка:HSK
 50. Предлошка:Han KangXi link

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).