Autoblockedtext

Од Викиречник
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Вашата IP-адреса е автоматски блокирана бидејќи била користена од страна на друг корисник.

Кој бил блокиран од $1. Даденото образложение е следново: $2

  • Почеток на блокирањето: $8
  • Истекување на блокирањето: $6
  • Со намера да се блокира: $7

Може да контактирате со $1 или некој друг администратор за да разговарате во врска со ова блокирање.

Mожете да ја искористите можноста „Пиши е-пошта на корисникот“ доколку е назначена важечка е-поштенска адреса во вашите нагодувања и не ви е забрането да ја користите.

Вашата IP-адреса е $3, a назнака на блокирањетo е $5. Ве молиме наведете ги овие подробности доколку реагирате на блокирањето.