лицемерие

Од Викиречник
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Лицемерие- Лицемерие е лицемерие кое што е лицемерие лицемериелицемериелицемериелицемериелицемериелицемериелицемерие лицемерие лицемерие лицемерие лицемерие лицемерие влицемерие лицемериелицемерие лицемерие лицемерие лицемерие лицемерие лицемерие лицемерие