Најмногу превметнати страници

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Следните податоци се меѓускладирани, последен пат подновени во 19:38, 22 октомври 2020. Во меѓускладот се достапни највеќе 5.000 записи.

Подолу се прикажани до 50 ставки во опсег од 1 до 50.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Предлошка:ж‏‎ (се користи на 1.042 страници)
 2. Предлошка:f‏‎ (се користи на 1.041 страница)
 3. Предлошка:м‏‎ (се користи на 914 страници)
 4. Предлошка:m‏‎ (се користи на 913 страници)
 5. Предлошка:-fr-‏‎ (се користи на 395 страници)
 6. Предлошка:-en-‏‎ (се користи на 382 страници)
 7. Предлошка:-ca-‏‎ (се користи на 332 страници)
 8. Предлошка:-es-‏‎ (се користи на 329 страници)
 9. Предлошка:-it-‏‎ (се користи на 261 страница)
 10. Предлошка:Википедија‏‎ (се користи на 243 страници)
 11. Предлошка:-de-‏‎ (се користи на 227 страници)
 12. Предлошка:-oc-‏‎ (се користи на 201 страница)
 13. Предлошка:-uk-‏‎ (се користи на 194 страници)
 14. Предлошка:-pl-‏‎ (се користи на 191 страница)
 15. Предлошка:-hu-‏‎ (се користи на 129 страници)
 16. Предлошка:Fmbox‏‎ (се користи на 116 страници)
 17. Предлошка:Документација/почни кутија‏‎ (се користи на 106 страници)
 18. Предлошка:Документација/заврши кутија‏‎ (се користи на 106 страници)
 19. Предлошка:Шаблон друго‏‎ (се користи на 105 страници)
 20. Предлошка:Документација/шаблонска страница‏‎ (се користи на 105 страници)
 21. Предлошка:Документација/почни кутија2‏‎ (се користи на 105 страници)
 22. Предлошка:Документација/заврши кутија2‏‎ (се користи на 105 страници)
 23. Предлошка:Документација/докпростор‏‎ (се користи на 105 страници)
 24. Предлошка:Документација‏‎ (се користи на 104 страници)
 25. Предлошка:S‏‎ (се користи на 86 страници)
 26. Предлошка:n‏‎ (се користи на 81 страница)
 27. Предлошка:ср‏‎ (се користи на 81 страница)
 28. Предлошка:wikipedia‏‎ (се користи на 80 страници)
 29. Предлошка:Ш‏‎ (се користи на 78 страници)
 30. Предлошка:L‏‎ (се користи на 73 страници)
 31. Предлошка:mk‏‎ (се користи на 71 страница)
 32. Предлошка:s‏‎ (се користи на 69 страници)
 33. Предлошка:ед‏‎ (се користи на 69 страници)
 34. Предлошка:мн‏‎ (се користи на 62 страници)
 35. Предлошка:p‏‎ (се користи на 62 страници)
 36. Предлошка:-tr-‏‎ (се користи на 41 страница)
 37. Предлошка:-bg-‏‎ (се користи на 30 страници)
 38. Предлошка:Clear‏‎ (се користи на 23 страници)
 39. Предлошка:документација‏‎ (се користи на 22 страници)
 40. Предлошка:CategoryTOC‏‎ (се користи на 21 страница)
 41. Предлошка:mk:Месеци‏‎ (се користи на 20 страници)
 42. Предлошка:Audio-IPA‏‎ (се користи на 17 страници)
 43. Предлошка:Label‏‎ (се користи на 15 страници)
 44. Предлошка:Softredirect‏‎ (се користи на 15 страници)
 45. Предлошка:t-top‏‎ (се користи на 15 страници)
 46. Предлошка:t-mid‏‎ (се користи на 15 страници)
 47. Предлошка:-da-‏‎ (се користи на 14 страници)
 48. Предлошка:·‏‎ (се користи на 14 страници)
 49. Предлошка:t-bottom‏‎ (се користи на 14 страници)
 50. Предлошка:CatLink‏‎ (се користи на 13 страници)

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).