Статии со најмногу преработки

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Следните податоци се меѓускладирани, последен пат подновени во 19:24, 19 октомври 2020. Во меѓускладот се достапни највеќе 5.000 записи.

Подолу се прикажани до 50 ставки во опсег од 1 до 50.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Почетна страна‏‎ (61 измена)
 2. 0‏‎ (46 измени)
 3. 1‏‎ (45 измени)
 4. Главна страница‏‎ (45 измени)
 5. 2‏‎ (44 измени)
 6. s‏‎ (39 измени)
 7. 3‏‎ (38 измени)
 8. 9‏‎ (38 измени)
 9. март‏‎ (37 измени)
 10. 6‏‎ (36 измени)
 11. 5‏‎ (36 измени)
 12. 4‏‎ (36 измени)
 13. h‏‎ (36 измени)
 14. а‏‎ (36 измени)
 15. 8‏‎ (35 измени)
 16. 7‏‎ (35 измени)
 17. час‏‎ (35 измени)
 18. и‏‎ (34 измени)
 19. mother‏‎ (32 измени)
 20. dog‏‎ (32 измени)
 21. у‏‎ (31 измена)
 22. book‏‎ (31 измена)
 23. тест‏‎ (30 измени)
 24. U‏‎ (30 измени)
 25. август‏‎ (30 измени)
 26. с‏‎ (30 измени)
 27. к‏‎ (29 измени)
 28. в‏‎ (29 измени)
 29. school‏‎ (28 измени)
 30. post‏‎ (27 измени)
 31. airport‏‎ (26 измени)
 32. А‏‎ (26 измени)
 33. burro‏‎ (26 измени)
 34. occupation‏‎ (25 измени)
 35. з‏‎ (25 измени)
 36. king‏‎ (25 измени)
 37. Аргентина‏‎ (25 измени)
 38. о‏‎ (24 измени)
 39. Бангладеш‏‎ (24 измени)
 40. mare‏‎ (24 измени)
 41. б‏‎ (24 измени)
 42. pan‏‎ (24 измени)
 43. baba‏‎ (24 измени)
 44. секунда‏‎ (24 измени)
 45. ‏‎ (24 измени)
 46. brother‏‎ (24 измени)
 47. Украина‏‎ (24 измени)
 48. 10‏‎ (24 измени)
 49. Канада‏‎ (24 измени)
 50. الله‏‎ (24 измени)

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).